Bistro charakteryzujące się luźnym klimatem i pysznym jedzeniem.
Stawiamy na jakość, smak i prostotę w nowoczesnym wydaniu.
Zapraszamy wszystkich chcących zarówno dobrze zjeść jak i wypić.
Nasza historia
Pozwólcie ze opowiemy wam krótką historię Parmezanu...Czyli O trzech takich co poszli w Turke!😅
Nareszcie oficjalnie chcielibyśmy się przedstawić jako Wasi nowi sąsiedzi!☺️
Oraz jako Ci odpowiedzialni za to całe zamieszanie na Klonowej 33!
W gastronomi każdy z nas przepracował już blisko 10 lat. Każde miejsce, restauracja, w której pracowaliśmy dała nam cała masę doświadczeń. Oprócz tego, że byliśmy zwykłymi pracownikami, zawsze oddawaliśmy tej pracy całe nasze serducha.❤️
Lubelska rodzina Gastronomiczna mimo tysięcy ludzi w niej pracujących jest mała. To jest całe piękno i przekleństwo tej pracy. Jeśli jesteś dobry wszyscy będą o tym wiedzieć tak samo szybko, jak tylko gdy powinie Ci się noga.
Stąd też znaliśmy się od lat. Nasze drogi na dłużej skrzyżowały się jakieś 2 lat temu, w momencie gdy zaczęliśmy prace w nowo otwartej restauracji w Lublinie. Atmosfera, która tam tworzyliśmy do spółki z całym zespołem oraz to, że potrafiliśmy się zawsze dogadać i stanąć na wysokości zadania sprawiła, że zaczęliśmy myśleć o dalszym rozwoju.
Tak powstał pomysł na własna restauracje. Mimo, że nie wyglądamy, to każdy z nas ma już swoje lata i był to ostatni moment, żeby coś zmienić. Bagaż doświadczeń, który zebraliśmy pozwolił nam na otwarcie lokalu w Turce o nazwie Parmezan Bistro 🙂 I to właśnie tu zamierzamy dalej się rozwijać i podbijać podniebienia mieszkańców Turki, okolic i nie tylko.
Pamiętajcie, że robimy co w naszej mocy by stworzyć miejsce do którego tłumnie i z przyjemnością będziecie przychodzić, zarazem czując się jak u siebie
Obserwujcie nas i kibicujcie! Bo to dzięki Wam mamy energie na dalsze działania!
Nareszcie oficjalnie chcielibyśmy się przedstawić jako Wasi nowi sąsiedzi!☺️
Oraz jako Ci odpowiedzialni za to całe zamieszanie na Klonowej 33!
W gastronomi każdy z nas przepracował już blisko 10 lat. Każde miejsce, restauracja, w której pracowaliśmy dała nam cała masę doświadczeń. Oprócz tego, że byliśmy zwykłymi pracownikami, zawsze oddawaliśmy tej pracy całe nasze serducha.❤️
Lubelska rodzina Gastronomiczna mimo tysięcy ludzi w niej pracujących jest mała. To jest całe piękno i przekleństwo tej pracy. Jeśli jesteś dobry wszyscy będą o tym wiedzieć tak samo szybko, jak tylko gdy powinie Ci się noga.
Stąd też znaliśmy się od lat. Nasze drogi na dłużej skrzyżowały się jakieś 2 lat temu, w momencie gdy zaczęliśmy prace w nowo otwartej restauracji w Lublinie. Atmosfera, która tam tworzyliśmy do spółki z całym zespołem oraz to, że potrafiliśmy się zawsze dogadać i stanąć na wysokości zadania sprawiła, że zaczęliśmy myśleć o dalszym rozwoju.
Tak powstał pomysł na własna restauracje. Mimo, że nie wyglądamy, to każdy z nas ma już swoje lata i był to ostatni moment, żeby coś zmienić. Bagaż doświadczeń, który zebraliśmy pozwolił nam na otwarcie lokalu w Turce o nazwie Parmezan Bistro 🙂 I to właśnie tu zamierzamy dalej się rozwijać i podbijać podniebienia mieszkańców Turki, okolic i nie tylko.
Pamiętajcie, że robimy co w naszej mocy by stworzyć miejsce do którego tłumnie i z przyjemnością będziecie przychodzić, zarazem czując się jak u siebie
Obserwujcie nas i kibicujcie! Bo to dzięki Wam mamy energie na dalsze działania!